NL   EN   FR   CH  


Credo

Het aanwakkeren van het eigen bewustzijn, geplaatst in een specifieke omgeving, verdiept strategische keuzes. Dit bewust Ďzijní creŽert een evenwicht tussen entiteiten en hun omgeving.

Missie

Als associatie van managementconsultants begeleiden wij organisaties en bedrijven bij hun strategische keuzes en procesvoering, vertrekkend vanuit hun identiteit, specifieke verwachtingen en doelstellingen.

KDS Consulting staat garant voor:

  • een professioneel netwerk met een breed spectrum aan competenties, aansluitend op de noden van de klant
  • onmiddellijke inzetbaarheid waar nodig
  • verstaanbare en efficiŽnte communicatie
  • betaalbare dienstverlening
  • maatwerk

Visie

KDS Consulting realiseert haar consultingactiviteiten door middel van een kwalitatieve, doeltreffende en specifieke dienstverlening

Kwaliteit

Wij ondersteunen de klant om concrete acties te ondernemen en handelingen te stellen die leiden tot het wegwerken van de gedetecteerde (kern)problemen. Hiertoe bieden wij methodieken aan om dit te beheersen en te borgen.

Doeltreffend

Omdat het bereiken van een toegevoegde waarde de kern is van consulting, is het definiŽren van het doel van het project uiterst belangrijk. In samenspraak met de klant wordt het doel (de gewenste oplossing voor het probleem) bepaald, een actieplanning opgesteld en de resultaten geŽvalueerd.

Specifiek

KDS Consulting is gespecialiseerd in managementbegeleiding van kleine en middelgrote ondernemingen en/of organisaties zowel in de profit als in de non-profit sector. Onze aanpak en werkwijze wordt telkens op maat gemaakt.


terug