NL   EN   FR   CH  


Zorgsector

Advies

  • Bedrijfsdoelstellingen
  • Begeleiding doorlichting
  • Begeleiding HACCP team
  • Begeleiding opstart handboek
  • Behoeftenanalyse
  • Beleidsvisie
  • Boordtabel
  • Brainstorm
  • BRC
  • Competentieanalyse
  • Diversiteitsmanagement
  • Documenten
  • Exploitatiekost
  • Financieel plan
  • Food Quality System
  • Haalbaarheidsstudie
  • HACCP
  • IFS
  • Instructies
  • Interne audit
  • ISO 22000
  • Klachtenbehandeling
  • Klanten, personeelstevredenheid
  • Kwaliteitssysteem
  • Marketingplan
  • Meetbaar maken SMK
  • Missie, visie
  • Opleidingsplannen
  • Organisatiestructuur
  • Personeelsdoorlichting
  • Procedures
  • Productomschrijving
  • Projectdefinities
  • Scholengroepniveau
  • Schoolniveau
  • Strategisch diagram
  • Strategische audit
  • Strategische doelstellingen
  • Subsidiebegeleiding
  • Teambuilding
  • Tevredenheid klanten
  • Tevredenheid omgeving
  • Tevredenheid personeel
  • Tevredenheidsonderzoek
  • Vertaling SMK in kwaliteitssysteem
  • Volumestudie

Opleiding

  • BasishygiŽne
  • BSC start
  • CSR Vandaag
  • Cultuur "Hofstede"
  • HACCP handboek
  • HACCP procedures
  • Hoe strategisch analyseren ?
  • Intern auditor
  • Opleiding EFQM
  • Opleiding intern auditor
  • Opleiding KMS
  • Procedures
  • Risicoanalyse
  • Samenstelling bedrijfsplan

Product

  • Behoeftenschema's
  • HACCP auditlijst
  • Quickscan EFQM
  • Uurrooster programma
  • Zelfevaluatie voor scholen
  • Zelfevaluatie voor scholengroepen



    terug